Microneedling

Collageeninductietherapie, ook bekend als microneedling, dermarolling of skin needling, is een cosmetische procedure waarbij herhaaldelijk de huid wordt doorboord met kleine, steriele naalden.

Over Microneedling

bewezen effectieve cosmetische behandelmethode

Microneedling is een bewezen effectieve cosmetische behandelmethode, die enorm populair is! Het zorgt namelijk voor een stralende, egale en jonger uitziende huid. Na je 25ste vermindert de aanmaak van collageen, een eiwit die zorgt voor een stralende en vollere huid.

Waar is microneedling goed voor?

Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij er kleine gestructureerde ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt, met als doel om de collageenproductie te stimuleren. Microneedling is een huid verbeterende behandeling die voor veel indicaties kan worden ingezet.

Hoe snel resultaat na microneedling?

Ongeveer 2 tot 4 weken na een microneedling behandeling is de huid egaler, zuiverder en gladder. Het eindresultaat van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft de tijd nodig om nieuw collageen en elastine aan te maken. Dit proces duurt 3 tot 6 maanden.

Is microneedling goed voor je gezicht?

Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Cel vernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Behandelingen

Vitamine C

60 minuten

€84,95

Vitamine C is een van de sterkste antioxidanten en is tegelijkertijd betrokken bij de natuurlijke productieroute van collageen. Bovendien vermindert vitamine C de melanineproductie door de werking van tyrosinase (tyrosinase is een oxidase dat het snelheid beperkende enzym is voor het regelen van de productie van melanine) te remmen.

Hyaluronic Acid

60 minuten

€84,95

Hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht houdt het water van de TEWL (Trans Epidermal Water Loss) vast en houdt de opperhuid gehydrateerd, glad en stevig.

Maak een afspraak

Om een afspraak te maken, kun je het contactformulier invullen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur met een reactie te komen.

Come On In

Get In Touch