Gelaatsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. 

7 Voordelen van een gelaatsbehandeling

Een gezichtsbehandeling geeft de huid een boost

Een professionele gezichtsbehandeling is over het algemeen uitgebreider dan de verzorgingsroutine die dagelijks thuis wordt uitgevoerd. De huid wordt dieper gereinigd en behandeld met producten die hoge concentraties werkzame stoffen bevatten. Eens in de zoveel tijd een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste doet wonderen voor je huid; het komt langzaam maar zeker in topconditie.  

Een goed gereinigde huid neemt de actieve bestanddelen van verzorgingsproducten beter op

Dode huidcellen, vet en vervuilingen van buitenaf kunnen de poriën verstoppen. Het heeft weinig zin om iedere dag crème aan te brengen op een vervuilde gezichtshuid, de werkzame stoffen kunnen zo namelijk niet door de huid worden opgenomen. Zonder goede reiniging is er dus ook geen adequate verzorging en huidverbetering mogelijk. De schoonheidsspecialiste reinigt de huid diep waardoor het beter toegankelijk is voor verzorgende producten.

De schoonheidsspecialiste kan je de juiste behandeling en advies geven

Iedere huid is anders een heeft andere verzorging nodig. De schoonheidsspecialiste kan door middel van een huidanalyse bepalen welk huidtype je hebt en in welke conditie de huid verkeert. Vervolgens kijkt ze naar wat de mogelijkheden zijn om de conditie te optimaliseren. Hierdoor krijg je een effectieve behandeling aangepast op de specifieke behoefte van de gezichtshuid.

Een gezichtsbehandeling werkt ontspannend

Een gezichtsbehandeling zorgt ook voor een moment van ontspanning; even ontsnappen aan de drukte van alledag. Gecombineerd met een gezichtsmassage is het een ware verwennerij voor de huid. Een gezichtsmassage stimuleert de hersenen om oxytocine te produceren, ook wel het gelukshormoon genoemd. Je komt tot rust en zult minder stress ervaren. Daarnaast heeft het hormoon positieve effecten op je hart, bloedvaren, spijksvertering en het geheugen.

Een schone huid veroudert minder snel

Een gezichtsbehandeling kan het verouderingsproces helaas niet voorkomen, maar wel helpen om de huid jong te houden. Goede reiniging en intensieve huidverzorging dragen bij aan het verminderen van tekenen van huidveroudering als rimpels, kraaienpootjes en een slappe huid. Een gezichtsbehandeling in combinatie met een gezichtsmassage doet wonderen voor de huid; een zachte massage bevordert de doorbloeding en verstevigt zo het bindweefsel. Daarnaast kunnen de cellen alle voedingsstoffen beter opnemen waardoor de effectiviteit van verzorgingsproducten wordt verhoogd.

Onzuiverheden worden verwijderd door een expert

Heb je last van puistjes of mee-eters? De schoonheidsspecialiste heeft ervaring met het behandelen en verwijderen van onzuiverheden. Daarnaast kan zij, door de huid op een juiste manier te reinigen en verzorgen, een groot deel van de problemen voorkomen.

Een mooie huid geeft je zelfvertrouwen een boost

Een gezonde en goed uitziende huid kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Meer zelfvertrouwen zorgt er ook voor dat je lekkerder in je vel zit. Schoonheid is uiteindelijk een balans tussen innerlijk en uiterlijk.

Behandelingen

Smooth

45 minuten

€39,95

Huidanalyse
√ Reinigen van de huid
√ Verwijderen van dode huidcellen dmv een scrub
√ Dieptereiniging
√ Masker
√ Dag of nachtcreme

Smoother

Meest gekozen

60 minuten

€49,95

√ Huidanalyse
√ Reinigen van de huid
√ Waxen en/of verven wenkbrauwen
√ Verwijderen van dode huidcellen dmv een scrub
√ Dieptereiniging
√ Masker
√ Dag of nachtcreme

Super Smooth

1 uur 30 minuten

€69,95

√ Huidanalyse
√ Reinigen van de huid
√ Waxen en/of verven wenkbrauwen
√ Verwijderen van dode huidcellen dmv een scrub
√ Dieptereiniging
√ Gelaatsmassage
√ Masker
√ Dag of nachtcreme

Maak een afspraak

Om een afspraak te maken, kun je het contactformulier invullen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur met een reactie te komen.

Come On In

Get In Touch