Treat yourself

Even de drukte van het dagelijks leven achter je laten en tijd nemen voor jezelf? Bij Smooth by Anna’s kun je terecht voor een wax-, pedicure-, en/of gelaatsbehandeling waarbij alleen met de beste, geheel natuurlijke producten van LYCON, SkinTruth en Yellow Rose wordt gewerkt. 

Beste Klant!

 

Ik ben (gelukkig) alweer een aardig eindje op weg na de nog steeds, turbulente, abnormale en onzekere jaren. Ik hoop dan ook dat ik nog vele jaren jullie mag behandelen.

 

Ik heb de afgelopen maand mijn kostprijs opnieuw berekend, dit naar aanleiding van de prijsstijgingen bij de groothandel en vergeet vooral de energieprijzen niet. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat mijn tarieven niet meer helemaal juist zijn. Er zijn een aantal behandelingen welke nagenoeg niets op leveren. En hoe blij ik ook ben met jullie, dat is toch niet helemaal de bedoeling.

Er gaat dus het een en ander veranderen.

Nu niet allemaal meteen wegrennen! Niet alles gaat omhoog. Er zijn zelfs tarieven die hetzelfde blijven.

De nieuwe prijzen gaan in per 1 juni zodat jullie hier nog even aan kunnen wennen.

 

Liefs, Anna

Over Smooth by Anna’s

Smooth by Anna’s is gevestigd in Mijdrecht op de Pieter 16, 20 minuten verwijderd van Amsterdam. De salon is een laagdrempelige, knusse salon waar een ieder welkom is. Door de warme en sfeervolle aankleding voel jij jezelf snel thuis.

Behandelingen

Ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage komt u compleet tot rust. Heel belangrijk hierbij is de omgeving waarin de massage wordt gegeven.

Waxen

Waxen of harsen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert.

Gelaatsbehandeling

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. 

Pedicure

Een pedicure of voetverzorging is een behandeling van de voeten. Denk hierbij aan het verwijderen van eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels etc.

Afspraak maken

Bent u klaar voor complete ontspanning? Of klaar met die vervelende haartjes? Maak dan gauw uw afspraak!

Come On In

Get In Touch